keskiviikko 16. tammikuuta 2013

01 Måndag

Blogi, jonka piti saada alkunsa jo lokakuussa. Ensimmäisen tekstin kirjoittaminen vain jäi ja jäi ja tässä välissä on ehtinyt tapahtua vaikka ja mitä, jotka jättivät sen kirjoittamisen aina vaan kauemmaksi... Onneksi koskaan ei ole liian myöhäistä ja vaikka aina ei tarvitse olla täsmällisesti maanantai, aloittakseen jotain uutta.

Multa ei nyt irtoa mitään tajunnanräjäyttävää aloitustekstiä millään, halusin kuitenkin pistää tän "projektin" aluilleen vihdoin, jotta pääsee sitten kirjoittelemaan mitä mieleen tulee jatkossa vähän iisimmin. Mitään tarkkaa linjausta en ole päättänyt missä blogi kulkee, mennään sieltä, mikä on aina just sen hetken fiilis. Näillä fiiliksillä tulee aika paljon liikkumisjuttuja sun muita. :) 


Tällä hetkellä on taas treenikärpänen puraissut oikein mojovasti ja tekisi mieli treenatakin ihan hirmuisesti! Itsellä viikot menee niin heppailessa, salilla kuin lenkeilläkin. Lisäksi aina kun työt antaa myöten niin käydään treenailemassa agilitya koiran kanssa, jossa ohjaaja koittaa pysyä pois alta ja antaa koiran hoitaa homman sen enempää sitä sotkematta. ;) Aiempaa taustaa löytyy niin futiksen peluusta usean vuoden ajan kuin myös erilaisia ryhmäliikuntatunteja käyneenä. Spinning on edelleen ihan ykkösrääkkilaji mielessä, pitäisi taas eksyä sinnekin piiiitkästä aikaa! :D Niin ja joo, oon nuori naisenalku Helsingistä, jos sitä joku miettii! :)


Ulkoasua fiksailen aina kun tylsyys koittaa tai varmaan paremminkin, kun koitan keksiä muka jotain tärkeämpää tekemistä kuin pääsykoekirjojen ahkera lukeminen...

2 kommenttia:

  1. Tosi kivan oloiselta blogilta vaikuttaa! :) kävin itse eilen lenkillä pitkästä aikaa ja tekee kanssa mieli alkaa treenata kunnolla juoksemista! :) kuvia olisi kiva saada blogiin, mutta ei sekään pakollista ole!

    Ja muutes! mulla olis blogissa käynnissä 30€ lahjakortin arvonta, käy ihmeessä osallistumassa! :)
    http://mmilya.blogspot.fi/2013/01/a-r-v-o-n-t-30-lahjakortti.html

    VastaaPoista
  2. Mmilya, kiitoksia! :) Eiköhän niitä kuviakin ala enemmän tulemaan kunhan vauhtiin päästään. Onneksi on noi pakkaset vähän lauhtumassa niin uskaltaa taas lähteä pinkomaan, se polte kun sinne on taas ollut hirmuinen viime päivinä! :) Ja pitää katella jos vaikka osallistuisikin kyseiseen arvontaan. :)

    VastaaPoista