perjantai 8. marraskuuta 2013

15 Elossa jälleen!

Heiii pitkästä aikaa!! Tässä on takan nyt hyvinkin pitkä kirjoittelutauko, hektistä on ollut ja ei vaan ole tullut kirjoittaneeksi yhtään mitään. Katsellaan miten tästä jatketaan, hieman tekisi mieli pistää piiloon nuo vanhat tekstit mutta annetaan niiden olla nyt toistaiseksi ainakin vielä esillä. :)

Se mitä jatkossa on luvassa, niin aivan varmasti pään hakkaamista seinään ja muita kouluunpyrkimisen iloja... No ei vaan! ;) Suuntanhan siis on kauppakorkeakoulu ja nyt jopa ajattelin päästä sisälle. :D No more gap year please!! Uskoisin, että blogi tulee vahvasti keskittymään tähän, seuraavan 7kk tärkeimpään asiaan, mutta aivan varmasti noita treenifiiliksiä tulee näkymään kanssa täällä jatkossakin. :)



Mulla on tällä hetkellä seuraavan puolen vuoden suunnitelmat melko selvillä jo, mutta ainahan siihen on saanut tottua, että elämä keksii omia pikkuylläreitä odottelemaan kulman taakse. ;) Lyhykäisyydessään siis valmennuskurssia, kirjastossa pänttäämistä, himassa pänttäämistä, hintsusti töitä pitämässä tilillä edes vähän rahaa ja toki siinä samalla sitten erinäisiä treenejä. Samalla olisi tarkoitus saada unirytmit sun muut lopulliseen kuntoon, enkä ymmärrä mikä repsahdus on tullut kun taas nää hommat on venynyt... Ja toki se paras inspiraatio kirjoittamiselle on puolen yön jälkeen, sekä blogin fiksailulle tietty samalla niin valvominen on taattu...

Mä toivon, että mun kirjoittaminen taas kehittyy tässä blogin mukana roimasti! Oon kirjoittanut varmaankin viimeks melkein pari vuotta sitten kunnolla pitempiä tekstejä ja nykyään kun se on lähinnä sitä Facebook chatin näpyttelyä niin eihän sitä ihan hirveästi tule mietittyä sitä tekstin laatua. Mutta näillä mennään mitä luoja on meille suonut, nyt unta nassuun ja huomenna taas entistä pirteämpänä paluu talousmatikan pariin, jes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti