tiistai 4. kesäkuuta 2013

11 Midnightrun Helsinki


Mulla meni mun kevään juoksutapahtumasuunnitelmat ihan pipariksi, osittain siitä syystä, että tajusin vähän liian myöhään ehkä koko asian (työvuorotoiveet) ja no lopulta olinkin nimenomaan töissä kun olisi pitänyt olla kiristelemässä lenkkereiden nauhoja ennen starttia... No, ehkä ensi vuonna sitten uusi yritys kyseisen tapahtuman suhteen?

Sen sijaan elokuun 31. päivä järjestettävään Midnight Runiin on vielä hyvin aikaa, enkä millään ilveellä voi olla töissä kun startti on lauantai-iltana alkaen kello 21. Mulla on kahdelta edelliseltä vuodelta hyvät kokemukset tapahtumasta, oon tykännyt ihan hirmuisesti! Muutenkin kun tykkään lähteä myöhään illalla lenkkeilemään niin ajankohtahan on vallan passeli!

Itse olen jo siis juoksuun hommannut oman lähtöpaikkani ja muidenkin kannattaa pitää kiirettä, sillä viimevuonnahan tapahtuma taidettiin myydä loppuun jo ennen viimeistä hinnankorotusta! Heinäkuun loppuun asti tapahtuma kustantaa 43 euroa, ei nyt mielestäni mikään maailman kamalin hinta tapahtumalle! Hinta on tainnut tasaisesti nousta vuosi vuodelta, mutta toisaalta eipä ihan tuollaisessa hulinassa tule normi iltalenkkejä juostua. ;) Oheisohjelmaa radanvarrelle kun on järjestetty ihan mukavasti! Lisäksi toki yleisön tsemppi saa aina vähän lisää liikettä jalkoihin, vaikka kuinka muuten tuntuisi askeleen hidastuvan. Lisäksi tolla hinnalla saa juoksiessa käytettävän Niken juoksupaidan, joka jo itsessään on kuitenkin muutamankympin hintainen. :)

Itse ilmoittauduin tänä vuonna lähtöryhmään 4A, eli tavoitteena olisi porskuttaa 10km lenkki alle tuntiin (55.00-59.59min). Ei pitäisi olla mikään mission impossible, etenkin jos ei tee samaa valmistautumista kuin edellisenä vuosina, ja unohda lenkkeilyä tyysti ennen tapahtumaa... Kylmiltäänkin kymppi onnistuu kyllä, mut sitten se menee muutamia minuutteja yli tunnin. :D

Tätä tapahtumaa pystyn ihan puhtaasti suosittelemaan kaikille, joille yhtään juoksu luonnistuu! 10km ei ole mikään ylivoimainen matka, joten pientä treeniä alle niin pitäisi kyllä kunnialla selvitä maaliin. :) Ilmoittautumisen tapahtumaan voi hoitaa joko suoraan netissä tai sitten ostamalla Stadiumista arvosetelin juoksuun. Myös paitojen, ajanottochipin jne. jakaminen tapahtuu Stadiumin myymälöissä.
Ja jos vallan innostuu ideasta niin Helsingin lisäksi yöjuoksua voi syksyllä käydä harrastamassa Tukholman, Göteborgin sekä Malmön sisartapahtumissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti